Integrarea instrumentelor digitale în predarea online a disciplinelor din învățământul primar, grupa 2

În perioada 22-30.09.2020, a doua grupă formată din învățători și profesori pentru învățământ primar a finalizat programul de formare continuă ”Integrarea instrumentelor digitale în predarea online a disciplinelor din învățământul primar”. Cursul avizat M.E.C., cu durata de 12 ore, s-a desfășurat în format online, pe platforma Google Meet integrată în domeniul propriu ccdtulcea.ro.
Participanții au apreciat îndrumările teoretice şi practice pentru organizarea activităților de învățare cu elevii din ciclul primar în mediul online, exemplele concrete și modalitățile de utilizare a instrumentelor digitale, cartea digitală, utilitatea unei table interactive în procesul de învățare, tipuri de scenarii didactice adaptate mediului online cât și adaptarea tehnicilor de comunicare în mediul virtual, prezentate de formatori în desfășurarea programului.
Formatori: profesor învățământ primar Virginia Panait, inspector școlar pentru învățământ primar în cadrul I.S.J. Tulcea și psiholog Ilie Cătălina Aurelia.
Responsabil program: prof. metodist Cristina Cherciu, C.C.D. Tulcea