Echipa proiectului CRED organizează miercuri, 18 mai 2022, orele 17:00 – 18:30, webinarul cu tema ”Resurse educaționale digitale: realizare, utilizare, evaluare”, destinat cadrelor didactice care predau în învățământul preuniversitar primar și gimnazial.

Webinarul va fi transmis LIVE pe pagina Facebook ”Proiectul CRED” https://www.facebook.com/ProiectulCRED/ și pe pagina dedicată evenimentului.

Activitatea este organizată cu ocazia „Săptămânii Guvernării Deschise – OpenGoWeek”. În cadrul webinarului, vor fi prezentate instrumente și resurse educaționale deschise (RED) realizate pentru profesorii din învățământul primar și gimnazial, în cadrul CRED, ca parte a sprijinului metodologic oferit de proiect în aplicarea noului Curriculum național. Experții invitați vor prezenta strategii și exemple de utilizare a RED, în vederea pregătirii elevilor de gimnaziu pentru Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a și aplicații practice privind utilizarea RED în procesul de învățare și evaluare, centrate pe formarea, exersarea și dezvoltarea competențelor elevilor.