În atenția cadrelor didactice

Cadrele didactice au oportunitatea facilitată de Ministerul Educației și Cercetării de a valorifica în interes profesional portalul https://educatiacontinua.edu.ro/, instrument online de informare, dedicat tuturor celor interesați de contextul educativ și sanitar în care se va desfășura activitatea în anul școlar/universitar 2020-2021, ca urmare a evoluției pandemiei de COVID-19.
Portalul oferă accesul direct la informare pentru actorii din sistemul național de învățământ: elevi, studenți, părinți, cadre didactice, precum și pentru alte categorii de public. Cuprinde documente emise de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății: norme, ghiduri, regulamente, metodologii care reglementează activitatea școlară, grupate pe cicluri de învățământ/arii de interes.
Accesând educatiacontinua.edu.ro, găsiți materiale suport, precum și ghidurile metodologice pentru organizarea și desfășurarea activităților în cadrul unităților de învățământ pentru educație timpurie, învățământ preșcolar, învățământ primar, gimnazial și liceal, învățământ vocațional, profesional și tehnic, învățământ.