Gala Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România, 2019

În cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 141 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă, Teatrul Jean Bart din Tulcea a găzduit Gala Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România, 2019, eveniment organizat de Consiliul Județean Tulcea, Centrul Cultural Jean Bart Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea.
La eveniment au fost prezenți inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, doamna Lucica Popișcă și directorul Casei Corpului Didactic Tulcea, doamna Gabriela Nichifor.
Evenimentul a fost un prilej de manifestare a recunoștinței față de oamenii de valoare ai județului Tulcea care au merite și rezultate deosebite în artă, medicină, educație sau sănătate.
În cadrul Galei Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România, 2019, lectorul de origine chineză, Li Yangfan și directorul Institutului Confucius din cadrul Universității Transilvania din Brașov, Sun Yuanyuan au primit câte o plachetă ca apreciere pentru activitatea desfășurată în domeniul educației și formării elevilor și adulților la nivelul județului Tulcea, în cadrul proiectului de formare „Limbă și civilizație chineză” implementat din anul 2017 de către echipa C.C.D. Tulcea, având ca scop livrarea unui curs de învățare a limbii chineze, precum și organizarea unor activități culturale pentru cunoașterea culturii și civilizației chineze.