Activitate metodică bibliotecari școlari/responsabili CDI, Luncavița

Activitate metodică bibliotecari școlari/responsabili CDI, Luncavița
Vineri, 22 noiembrie 2019, Casa Corpului Didactic Tulcea, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Simion Leonescu” Luncavița, a organizat activitatea metodică a bibliotecarilor școlari și a responsabililor centrelor de documentare și informare, tema fiind ”Îmbinarea lecturii cu arta, metodă alternativă de învățare și dezvoltare armonioasă a elevilor”.
Activitatea a avut un caracter dinamic, adaptat vârstei elevilor participanți. Au fost utilizate metode moderne de stimulare a creativității, de exprimare a gândurilor și sentimentelor, prin transpunerea în pictură a lecturilor, prin eseuri și interpretări proprii a unor povestiri îndrăgite. Moderată de bibliotecarul Bristena Arcus, profesor și artist plastic, activitatea s-a bucurat de aprecierea participanților, bibliotecari școlari și elevi ai liceului.
Directorul Liceului Tehnologic ”Simion Leonescu” Luncavița – prof. Ana Arcuș a prezentat realizarile liceului, proiectele în care este implicat și sprijinul acordat elevilor pentru învățarea unei meserii și pregătirea lor pentru viață.
Coordonator activitate – Doina Sbârnea, bibliotecar în cadrul compartimentului Bibliotecă/, C.C.D. Tulcea