Prima ediție a evenimentului ”GALA EXCELENȚEI”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, a reunit elevi, dascăli, părinți, directori și inspectori școlari, reprezentanți ai autorităților locale, la Teatrul ”Jean Bart” din municipiul Tulcea, în data de 4 octombrie 2022.

Într-o atmosferă festivă, au fost premiați atât elevii care au urcat pe podium la olimpiadele și concursurile școlare desfășurate la nivel național în anul școlar 2021-2022, cât și profesorii care le-au fost mentori în parcursul lor către succes.

Au fost prezenți Preasfințitul Părinte Visarion – Episcopul Tulcii, subprefectul județului Tulcea – doamna Corina-Geanina Terci, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea – domnul Mihai Huleni, managerul city din cadrul Primăriei Municipiului Tulcea – domnul Nicolae Bibu, precum si reprezentanți ai partenerilor și colaboratorilor care susțin performanța și excelența în educație.

O sărbătoare a Excelenței pusă în practică de echipa Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, coordonată de doamna Viorica Pavel, inspector școlar general.

Din partea Casei Corpului Didactic Tulcea a participat profesor Gabriela Nichifor, directorul instituției, cu apreciere pentru valoarea elevilor premiați și recunoștință pentru munca unor dascăli de excepție, dedicați profesiei.