Decernarea premiilor China Ambassador’s Scholarship

Duminică, 13 mai 2018, la Ambasada Chinei în România a avut loc Ceremonia de decernare a premiilor ”China Ambassador’s Scholarship”. Excelența sa, Ambasadorul Chinei în Romania, domnul Xu Feihong, a înmânat 20 de premii elevilor, studenților și profesorilor care au obținut rezultate deosebite în cadrul cursurilor de învățare a limbii, culturii și civilizației chineze.
La eveniment a participat și o delegație din județul Tulcea formată din:
– Gabriela Nichifor, director al Casei Corpului Didactic Tulcea și coordonatorul cursului de învățare a limbii chineze pentru adulți;
– formatorul voluntar de origine chineză Li Yangfan;
– Alina Munteanu și Vlad Ifrim, participanți la cursul de învățare a limbii chineze pentru adulți furnizat de Casa Corpului Didactic Tulcea, reprezentanți ai Consiliului Județean Tulcea;
– Crina Poida, participant la cursul de învățare a limbii chineze organizat de Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, elevă la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea.
Evenimentul a constituit și o oportunitate de împărtășire de experiențe și bune practici între elevi, studenți, profesori și reprezentanți ai instituțiilor implicate în proiectul de promovare a limbii, culturii și civilizației chineze în România.