Bibliotecile școlare – diseminare de bune practic

Joi, 11 iunie 2020, Casei Corpului Didactic Tulcea a organizat online, pe platforma Google Meet, activitatea metodică a bibliotecarilor școlari și responsabililor centrelor de documentare și informare (CDI) din unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea, cu tema „Comunicare online cu elevii și cadrele didactice în cadrul bibliotecii școlare – diseminare de bune practici”.
În prezentările expuse de bibliotecarii școlari Iulia Saveli – Școala Gimnazială Sarichioi, Veronica-Gabriela Geambașu – Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” Tulcea, Georgeta Chiujdea – Liceul Tehnologic Topolog și Gabriela Mircioagă – Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” Tulcea, au fost evidențiate beneficiile aduse elevilor și profesorilor, prin aplicarea unor metode de comunicare și lectură în spațiul virtual, utilizând aplicații digitale precum Google Meet, Zoom, Skype, pe perioada suspendării cursurilor generată de pandemia de coronavirus.
Au participat 36 de bibliotecari școlari și responsabili CDI, activitatea fiind coordonată de către Doina Sbârnea, bibliotecar în cadrul C.C.D. Tulcea.