Workshop de prezentare a platformei Wand.education

Luni, 27 martie 2017, în sala amfiteatru a Colegiului Tehnic „Henri Coandă” Tulcea, Casa Corpului Didactic Tulcea a organizat un workshop de prezentare a platformei Wand.education, susținut de profesor Radu Jugureanu, Director AeL eContent Department, SIVECO Romania.
La activitate au participat directori, directori adjuncți și profesori din licee tulcene eligibile în proiectul „Romanian Secondary Education Project” (ROSE) implementat de Ministerul Educației Naționale.
Wand.education este o platformă accesibilă, care oferă profesorilor oportunitatea de a-și crea propriile lecții digitale, adaptate la cunoștințele și particularitățile individuale ale elevilor. Ei pot folosi Wand.education și ca un instrument de asignare a unor activități cu rol formativ. Acest element îi ajută pe elevi să își fixeze cunoștințele cheie și să valorifice tehnologia digitală în formarea lor.
La eveniment au participat atât directorul Casei Corpului Didactic, Gabriela Nichifor, cât și inspectorul școlar pentru proiecte educaționale, Marilena Peiciu.