Premiu de excelență pentru Casa Corpului Didactic Tulcea la Gala EduManager 2018

Casa Corpului Didactic Tulcea a obținut DIPLOMA DE EXCELENȚĂ pentru Proiectul de formare ”Limbă și civilizație chineză”, în cadrul celei de-a șasea ediții a Galei Edumanager.ro organizată de Portalul Național EduManager.ro, alături de Oameni și Companii, în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel Pullman București.
Proiectul de formare ”Limbă și civilizație chineză” a fost implementat în baza parteneriatului pe care Casa Corpului Didactic Tulcea l-a încheiat cu Institutul Confucius din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Totodată, a reprezentat și o țintă locală rezultată dintr-un parteneriat pe care Consiliul Județean Tulcea îl desfășoară împreună cu autoritățile din orașul Suzhou/China. Activitățile principale s-au concretizat în organizarea cursului de învățare a limbii chineze – nivel inițiere și a unor manifestări culturale de cunoaștere a culturii și civilizației chineze.
Premiul a fost câștigat la categoria „Dezvoltarea de proiecte de formare a cadrelor didactice, secțiunea învățământ preuniversitar”.
Detalii privind acest proiect găsiți accesând link-ul https://ccdtulcea.ro/wp/proiect-de-formare-limba-si-cultura-chineza/
Gala a fost precedată de Seminarul „Management Modern în Educație” – ediția a XI-a, în cadrul căruia au fost abordate subiecte despre aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar, legislație, fonduri europene, management instituțional și proiecte sau programe implementate cu succes în România.