Inaugurarea „Centrului de Documentare și Informare” din cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Munteanu-Murgoci” Măcin

Într-o atmosferă de sărbătoare, în data de 23 aprilie 2015, a fost inaugurat „Centrul de Documentare și Informare” din cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Munteanu-Murgoci” Măcin. Echipa CCD care a fost alături colegilor măcineni la acest eveniment a fost formată din directorul instituției, prof. Gabriela Nichifor, bibliotecar Doina Sbârnea și profesor metodist Nicolae Ariton.
Spațiul destinat elevilor, profesorilor și comunității este un real centru de resurse pluridisciplinare şi multimedia care facilitează formarea, comunicarea, și informarea.
Acțiunea s-a desfășurat cu ocazia aniversării a șaizeci de ani de la înființarea liceului. Programul manifestărilor a cuprins un simpozion de comunicări științifice ale elevilor pe arii curriculare, dezvelirea plăcii aniversare 60 de la înființarea acestei unități de învățământ și un program artistic susținut de către elevi. Manifestările desfășurate au reprezentat ocazia întâlnirii emoționante a mai multor generații de elevi și profesori ai liceului, într-un cadru special în care s-au interferat valoarile profesionale, prietenia și bucuria.